Tel: 06-18731400 Polderweg 2a in Lepelstraat info@komophetland.nl 
Welkom Voor informatie
Home Wie Menu Programma Contact Historie

Programma

Live muziek in het polderlandschap en de hele avond “fingerfoods” van streekgebonden producten zullen motiverend werken bij het ontstaan van nieuwe ideeën en contacten op onze mooie BrabantseWal. Een grote luxe tent, voorzien van alle gemakken zal tussen aspergebedden en aardbeiengewas het decor zijn voor een comfortabel verblijf met uw collega’s vrienden of gezin. Daarnaast zal een passend streekmenu de andere zintuigen gaan prikkelen.

De agenda:

-Vrijdag 3 april : business avond 19:00-23:00 Een netwerkavond voor ondernemers die werk en genieten weten te combineren. ( kaart verkoop ) € 45 pp all in

De hele avond live muziek en “fingerfoods” van streekgebonden producten zullen motiverend werken bij het ontstaan van nieuwe ideeën en contacten.

- Zaterdag 4 april: Diner ontvangst vanaf 19:00 uur (vooraf reserveren)

- Paaszondag 5 april: Diner ontvangst vanaf 19:00 (vooraf reserveren)

(Tussen aspergebedden met uw gezelschap een hele avond genieten van een mooi 2-3 of 4 gangendiner met bijpassende wijnen. En alle dagen live muziek)

- Zaterdag 11 april: Open dag 10:00 – 16:00 Open dag in kombinatie met de landelijke “Kom in de kas” met culinaire proeverijen en als thema dit jaar er zit muziek in.

- Zondag 12 april: Open dag 10:00 – 15:00 met aansluitend 15:00 – 19:00, een ongedwongen zondagmiddag borrel met de (feest)band Dave en Jono bekend van Fragment.


De ondernemers van de 3 gastbedrijven zullen alle dagen aanwezig zijn om alle vragen te beantwoorden die mogelijk ontstaan tijdens uw bezoek.

Wilt u misschien met een gezelschap op andere dagen komen kijken en genieten van de culinaire en inspirerende omgeving vraag dan naar de mogelijkheden.

Copyright © 2015 Kom op het Land | Site by Wijtenwebdesign

Kom op het Land Direct reserveren Programma